Sloopwerk

Onze projecten

Jarenlange ervaring

RvW Milieu is een verfrissend en gecertificeerd bedrijf die elke klus aangaat met een gedegen voorbereiding. Een goed begin is het halve werk.

Door grondig overleg met haar opdrachtgevers en te luisteren naar de wensen van de klant is RvW Milieu de partner voor sloopprojecten. Wij denken met u als klant mee en proberen met de combinatie van al onze activiteiten, een totaaloplossing te bieden waarbij efficiëntie en kostenbesparing een sleutel is.

Uw project is van asbestsanering, sloopwerk, bodemsanering tot en met het grond en infrawerk bij ons in goede handen.

Circulair en milieuvriendelijk te werk

Bij  onze sloopprojecten streven we naar hergebruik en recycling tot een optimum.

Is uw project eenmaal gesloopt, dan zijn de afvalmaterialen voor ca. 98%, direct of na hergebruik of recycling, weer geschikt als grondstof.  Overtollig restmateriaal ( 1-2 %)  wordt door ons afgevoerd en naar een erkend verwerkingsbedrijf gebracht.

Hierdoor wordt uw project schoon en netjes opgeleverd met oog voor ons milieu!

Onze manier van werken

RvW Milieu heeft veel aandacht voor het milieu. Wij maken gebruik van modern en goed onderhouden materieel.

Voorafgaand aan de sloopwerkzaamheden inventariseren wij de te slopen gebouwen en kijken we naar de mogelijkheid om  zoveel mogelijk materialen een herbestemming te geven op het project zelf in de bouwfase of elders.

Bij de totaalsloop scheiden wij op de slooplocatie zoveel mogelijk de diverse afvalstromen welke gescheiden naar de afvalverwerking gaan voor recycling.

Wij denken altijd in oplossingen en in kosten efficiëntie, zoals bijvoorbeeld;  verwerking van puin op de bouwlocatie uit te voeren wat bespaart in transportbewegingen. Het puin wordt dan op locatie gebroken en direct voor de bouw ingezet om een verharde bouwplaats te creëren. Op deze wijze is de duurzame cirkel weer rond.

RvW Milieu streeft ernaar om zoveel mogelijk materialen die een tweede leven verdienen her te gebruiken. Op deze wijze hoeven er geen nieuwe producten te worden geproduceerd en hebben we minder te recyclen materialen waar ons milieu mee belast wordt. 

Waar kunnen wij je mee helpen?