Over ons

Onze certificeringen

BRL SIKB 7000

VCA*

ISO 9001

Ons verhaal

De oprichter van RvW Milieu en Asbestsanering is Rik van Wijk, een ondernemer met een hands on mentaliteit. Met zijn ervaringen in de asbestsanering, bodemsanering en slooptechniek wil hij graag zijn klanten helpen door mee te denken in oplossingen.

Door van A tot Z te kunnen anticiperen en daarmee de synergie van een project te optimaliseren is er 1 aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Hierop heeft hij zijn bedrijven ingericht.

Door middel van de bedrijven; RvW Milieu en RvW asbestsanering, zijn wij onze klanten graag van dienst om mee te denken en te bouwen aan vraagstukken waar onze kennis van bodem- en asbestsanering in combinatie met slooptechniek en infra een ijzersterke oplossing is voor elk project, van groot tot klein.

Met onze expertise en uitgebreide netwerk zorgen we voor een succesvol resultaat: een bevredigende oplossing voor elk project, waarbij iedere locatie klaar is voor ontwikkeling voor een duurzame bestemming. Gezamenlijk denken wij niet in problemen, maar in oplossingen!

Waar staat RvW milieu en asbestsanering voor?

  • Betrokkenheid die samenwerking centraal stelt.
  • Een compleet en uitgebreid dienstenpakket.
  • Een goede reputatie in de markt.
  • Een goede prijs – kwaliteitsverhouding.
  • Creativiteit in oplossingsgericht denken binnen de kaders van de wet en behoefte van de klant.
  • Milieu bewust uitvoeren van werkzaamheden

Jarenlange ervaring

Met onze expertise en uitgebreide netwerk zorgen we voor een succesvol resultaat: een bevredigende oplossing voor elk probleem, waarbij elke locatie klaar is voor ontwikkeling voor een duurzame bestemming. Gezamenlijk denken wij niet in problemen, maar in oplossingen!

Ons bedrijf

Wanneer u kiest voor RvW milieu & Asbestsanering, zorgen wij dat u zich welkom voelt bij ons. Wij houden van een persoonlijke dienstverlening: menselijk, gemoedelijk en prettig in de omgang. We zijn goed bereikbaar en houden de lijnen kort. Geen uitgebreid ‘office management’, maar direct de juiste persoon aan de lijn die u exact kan vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over RvW Milieu en Asbestsanering?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag